familjenengman

Mamma, pappa, Samuel och Oscar

Sjukdagar

Publicerad 2013-09-17 20:03:58 i Allmänt,

Har tillbringat de två senaste dagarna i sängen. Vaknade igår och kände mig inte direkt världspiggast men vem är det på morgonen liksom. Cyklade till jobb och hann precis komma dit innan magen började vilja tillbringa större delen av tiden på toaletten så det var bara att trampa sig hem igen. Sov större delen av dagen igår och idag så har jag mått lite bättre på förmiddagen och känner mig helt återställd nu ikväll så imorgon blir det jobb igen. Märkligt hur snabbt det kan komma och från ingenstans. Men som sagt nu mår jag bra igen och jag ser fram emot att tillbringa mina dagar någon annanstans än i sängen!

Här sitter jag och väntar

Publicerad 2013-09-11 16:05:26 i Allmänt,

Fick äntligen pratat med läkaren på vårdcentralen igår och hon hade blivit väldigt förvånad över att höra att remissen blivit tillbakaskickad. Ny remiss till röntgen blev skickad (det är där jag sitter och väntar nu) och sen är det skickat remiss både till Reumatologen i Lund och en privat reumatolog i Malmö. 

Så bollen är i rullning och röntgen blev ännu en sak att få in i hell-week-planeringen. Pojkarna fick vara kvar en stund längre på dagis, Emil värmer rester när han hämtat dem och jag hoppas på att hitta något ätbart att slänga i mig innan jag ska vara på föräldramöte på Samuels avdelning kl18. 

Trött som tusan efter att ha avslutat dagen med tråkig grupp men ändå fast besluten om att hålla fast vid mitt fabulous-tänk. 

********

Och helt plötsligt blev jag inkallad till röntgen och nu sitter jag i stället och väntar på bussen. 

Blir en tur på bc för fika och inhandlande av nya hörlurar innan föräldramötet. 

Tjingeling!

Feeling fabulous!

Publicerad 2013-09-08 21:23:52 i Allmänt,

Ibland är kemin i kroppen helt fantastisk! Hela helgen har jag gått omkring och känt det som att någon i hemlighet smygit ner lyckopiller i mitt kaffe eller nåt, för allt har varit på topp!

Har varit en underbar helg som startade med en fika med en gammal kompis från gymnasiet. Lite lyxig sminkshopping efter det och sen hem för ost och vin och film.

Igår tog vi tåget ut till emporia och var där större delen av dagen.

Idag blev det en shoppingtur med käraste syster yster och sen avslutades dagen med 1 mil på cykel.

Just nu känns livet bra. Lederna kommer och går men jag vet att jag inte kan påverka det så jag får ta dagen som den kommer. Jag har ett jobb jag trivs med väldigt bra, även om jag vissa morgnar helst hade stannar kvar i sängen. Jag har en underbar man som underlättar mina långa dagar på jobb och två underbara pojkar som iofs gärna hade fått sova lite bättre på natten och längre på morgonen.

Imorgon börjar terminens första "hell-week" med iup-samtal, två föräldramöten och sen att Emil är bortrest torsdag-söndag. Men det ska gå det med och jag ska känna mig fabulous hela veckan!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela