familjenengman

Mamma, pappa, Samuel och Oscar

Sjuka familjen

Publicerad 2013-03-10 20:34:32 i Allmänt,

Mycket energi har gått åt de senaste veckorna åt att ta hand om sjuklingarna i familjen.
 
Först massa förkylningar, sen fick Samuel feber som utvecklades till vattkoppor, sen fick Emil vattkoppor och nu har Oscar vattkoppor. Vi har inte varit iväg och storhandlat hela familjen på över två veckor. Men vi börjar väl se ljuset i tunneln nu.
 
Samuel är tillbaka på dagis, Emils koppor är helt borta och han kan gå tillbaka till jobb på onsdag. Oscar har en del kvar som inte är intorkade än men han är pigg och glad i alla fall. Förutom några timmar sen kväll/tidig natt då han vaknar och skriker och är otröstlig.
 
Själv är jag slut i kroppen och har dragits med snorig näsa och ont i hals och huvud ett tag så träning har det inte blivit på två veckor heller. Hade planerat att börja cykla imorgon eftersom månadskortet tagit slut, men de planerna satte minusgrader och snö stopp för. Hallå, vad hände med våren liksom?
 
Annars har jag även hunnit fylla år sedan sist. 32 år. Börjar känna sig lastgammal!
 Fick i alla fall fina och användbara presenter av familjen! Väska, poncho och fin blomma från mamma och pappa. Minimuffinsplåt, formar, brödskål och läppstift av Christine och Antonio. Ugnsform och portionspaj-formar av Anna, Marcus, Olof och Sixten. Presentkort på Åhlens av Johan. Pengar av farmor. Fin handduk av svärmor och svärfar.
Firade igår med god mat, goda kakor och trevligt sällskap.
 
Dags att samla lite krafter inför de två sista veckorna innan påsklovet. Det kommer vara välkommet!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela