familjenengman

Mamma, pappa, Samuel och Oscar

Är så ledsen...

Publicerad 2011-03-31 15:01:56 i Allmänt,

Någon har stulit min nya cykel. 2,5 vecka hann jag äga den, 1.5 vecka hann jag cykla på den. Och nu måste jag betala 1500 kr i självrisk för att få en ny cykel.

Är bara så ledsen och arg över att folk går runt och snor från en så där. Ny cykel och ny barnsits.

Jävla skit-idioter!

Frisk!

Publicerad 2011-03-30 15:26:20 i Allmänt,

Samuel är frisk igen! Verkar bara ha varit 3dagarsfebern! Skönt är det!

Jag sitter fortfarande på jobb, väntar bara på mamma sen ska jag bege mig hem till mina pojkar.

Så det blev en snabbisuppdatering!

Vår!

Publicerad 2011-03-27 15:06:02 i Allmänt,

Våren verkar vara på väg nu! Det har varit helt underbara dagar nere i Skåne denna veckan även om vinden blåser lite väl kallt fortfarande. Tyvärr har inte Emil och Samuel kunnat njuta av dem så mycket. Samuel har nämligen åkt på feber igen. Han vaknade natten till i fredags med 39 graders feber som sedan steg till 40 grader. Har varit så hela fredagen och lördagen. Idag har han varit lite piggare stundtals och febern är på väg ner. Dock så är han inte så intresserad av att äta eller sova idag.

Samuel pratar på mer och mer nu hela tiden och han har så mycket att säga, dock inte så många ord fortfarande. Men det är så härligt att lyssna på! Han har även börjat tycka det är kul med barnprogram på tv. Dinosaurietåget är en stor hit och vi tackar SvtPlay för att det finns på nätet med! Så det och Nicke Nyfiken har i alla fall kunnat roa honom lite nu när han har varit sjuk!

Sen har det blivit mycket mer roligt med pussel tycker han och nu kan han lägga knopp-pusslet som han fick i ettårspresent alldeles själv! Är en väldigt stolt mamma!

Ska se om jag lyckas få upp lite av de bilderna jag lovade förra veckan med!

Ute på lekplatsen på gården

Samuel hjälper till att tömma diskmaskinen. Han är väldigt duktig på det och älskar att hjälpa till med allt möjligt här hemma! Verkligen vår duktiga lilla hjälpreda!

Att prova mammas skor är roligt!

Det var allt för denna gången! Om ca 2 timmar kommer Samuels mormor och morfar hit för att äta lite våfflor, mums! Ska passa på att titta klart på filmen jag hyrde i fredags då.

Kalasdags!

Publicerad 2011-03-19 09:38:00 i Allmänt,

Åh, härliga lördag! Det är strålande väder och jag bara längtar efter att få gå ut!

Idag ska vi till Staffanstorp för att fira Samuels kusin Olof som har fyllt 2! Verkligen stora gossen! Snart blir han storebror dessutom. Längtar efter att få träffa den lille som ligger där inne!

Samuel förberedde sig för kalaset genom att sova enda till halv sju i morse. Nästan rekord för att vara denna veckan. Bättre än halv sex som det var innan i alla fall. Pigg som en lärka var han så det var ju bara att gå upp. Men det har sina fördelar. När klockan var nio hade vi hunnit äta frukost, duscha, klä på oss, vikt in tvätt och plockat undan i köket. Som sagt, himlans effektiva! Nu fördriver vi mest tiden innan vi ska gå iväg!

Lite bilder kan jag bjuda på. Vet att det var ett tag sen!

Samuel i sin fina MIF-tröja som jag köpte för ett tag sen!

Nähä, det var tydligen den enda bilden som ville laddas upp nu. Försöker väl igen senare då!

Men nu lite lek med Samuel innan vi går ut. Hejsvejs!

Hjälmträning!

Publicerad 2011-03-14 09:41:08 i Allmänt,

I fredags när jag kom hem från jobb hade Emil varit duktig och varit och köpt vars en hjälm till sig och Samuel. So far so good! Men nu var det ju det där med att få på hjälmen på Samuels huvud. För det var ju jättekul att hålla den eller att jag eller Emil skulle prova den, men att sätta på den på Samuels huvud - icke! Tills vi kom på spegeln! Samuel är ju lite smått fåfäng och älskar att titta på sig själv i spegeln och DÅ gick det helt plötsligt! Då var det ju jättekul att ha hjälmen på sig. Synd att man inte kan ha en spegel med sig på cykeln =)

Igår fick vi köpt en barnsits till min cykel så vi får se om Emil hinner sätta på den nu i veckan. Då blir det nog en premiärtur med hela familjen till helgen!

Är dålig på att ta bilder, det är ju mest Emil som gör det, men Iphonen är inte så bra på att ta bilder just nu. Den tycker inte om när objektet rör på sig och det är inte så lätt att få Samuel att sitta still. Men vi jobbar på det!

Va? Har vi en blogg?

Publicerad 2011-03-10 13:41:58 i Allmänt,

Ja, vad ska man säga? Tid... Jag är trött och då är inte bloggen det första man tänker på. Men ett försök till uppdatering då.

Jag har fyllt 30! Herregud, för 10 år sen kändes 30-åringar jättegamla och nu är man där själv. Det innebär att nu måste jag ta itu med pensionssparandet =) Har alltid sagt det, när jag blir 30 ska jag börja pensionsspara och tänkt att det ändå är så långt borta. Men icke!

Hade i alla fall en jättetrevlig födelsedag! Blev firad på jobb och fick både presentkort på Make Up Store och på ansiktsbehandling! Efter jobb blev det fika på stan med Emil, Samuel och mamma. Mycket trevligt. Väl hemma fick jag födelsedagspresent av Emil, Paganinikontraktet av Kepler och ett berlock-armband och presentkort på att köpa fler berlocker. Mycket fint!

Lördagen blev det dags att firas med familjen. Eftersom Emil jobbade fick mamma vara hemma och passa Samuel så jag fick pysslat med städning och matlagning. Fick pengar till cykel av familjen och i söndags blev en cykel faktiskt inhandlad dessutom. Den står på terassen nu och väntar på att bli hopmonterad =)

Av Emils föräldrar fick jag ett jättefint halsband!

Sen har dagarna bara gått. Förkylningen fortsätter att härja i min kropp, men hostan är alla fall borta. Men börjar känna mig rejält less på att aldrig känna mig på topp. Jag vill träna och vara pigg och glad, inte däcka i soffan så fort Samuel somnat och därför inte ens orka öppna den där boken som jag fick och som jag så gärna vill läsa. LESS!

Som tur är så har jag min underbara son! Det är sån lycka att komma hem från jobbet och möta hans strålande leende och höra hans konstanta "pratande"! Fortfarande inga fler ord än mamma, titta, där och pappa (ibland) men det kommer nog snart!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela