familjenengman

Mamma, pappa, Samuel och Oscar

Gott med grönt!

Publicerad 2011-04-27 15:02:13 i Allmänt,

Fick tips av systeryster om att man kan bli testpilot för grönsaker och eftersom det går åt en hel del sånt så är det ju toppen! Att bilderna på förpackningarna ser otroligt inbjudande ut gör ju inte saken sämre =) Nu gäller det bara att hoppas att man kommer med! Är ni också sugna på att testa? Gå in här: http://smartsontestpilot.se/findus-green-deli/bli-testpilot/ och gå in här och titta http://www.youtube.com/watch?v=Ym6dMRLhcEY. Visst blir man lite sugen?!!

Nä, dags för läxhjälp nu! Hejsvejs!

Sommarkänslor

Publicerad 2011-04-27 14:41:46 i Allmänt,

Herregud vilket vackert väder vi har och här sitter jag inspärrad till kvart över fem idag och kvart i sju imorgon. Allvaret hänger tungt när det är utvecklingssamtal på gång. Längtar tills dessa veckor är över så man kan komma hem i lagom tid till familjen och hinner vara ute på lekplatsen med Samuel. Längtar ännu mer efter sommarlov och semester. En hel sommar med Samuel innan det är dags att börja dagis.

Nåja, men dags att leva i nuet igen. För att orka med att sitta inne när solen skiner så vill jag ha musiktips. Vad kan jag lyssna på som skriker sommar? Ge tips!

Glader påsker!

Publicerad 2011-04-24 18:24:29 i Allmänt,

Vår påskvecka har väl varit allt annat än lugn och skön vid sina tillfällen!

I söndags efter en skön förmiddag först på Burlöv Center med familjen Hallin och sen trevlig fika med mamma och kusin Olof så började Samuel att kräkas. Inte kul! Han var jätteledsen vilket är naturligt. Febern kom där på kvällen med. På måndagen mådde han bättre även om det var lite svårt att få i honom något att äta, så då passade Emil på att inviga barnsitsen på cykeln!



Samuel tyckte verkligen att det var jättekul och blev jättesur när det var slutcyklat!

Sen kom diarréerna. Tyvärr.

Tisdagen mådde han bättre igen och magen skötte sig lite bättre även om han fortfarande inte ville äta något och var väldigt trött och kinkig.

Onsdagen kom diarréerna tillbaka och på torsdagen kom kräkningarna igen. Så det var bara att ringa 1177 och BVC och de tyckte vi skulle ta till barnakuten i Lund. Så sagt och gjort, vi ringde snälla pappa som hade Olofs bilstol i bilen och han kom och hämtade oss. Väl där så tog det ett tag att komma in. Samuel fick vätskeersättning och blev genast en mycket piggare och gladare son. Väldigt skönt!

Synd att Samuels farmor och farfar kom ner precis när Samuel hade blivit dålig!

Resten av torsdagen förflöt utan några mer kräkningar eller diarréer så på fredagen följde vi med till Kåseberga!

Samuel började dagen med god aptit!

Intressant att åka bil!


Morfar tog några jättebra bilder i Kåseberga!





Hmm, Det verkar inte gå att ladda upp fler bilder nu... Vad synd! Men det kommer fler sen!

Okej, återgår till att berätta om resten av påskveckan nu då!

Igår hade vi mamma, pappa, Johan, Christine och farmor på påskmiddag. Det blev massa ägg och sill och min, uppenbarligen, underbart goda Janssons frestelse. Sen en massa godis på det!

Idag tog vi en biltur ner till Näset, gick en sväng i Skanör och käkade på en pub i Höllviken. När vi kom hem invigde Samuel sin nya lera som han fick i påskpresent av sin mormor och morfar.

Och allt detta har ackompanjerats av otroligt fint väder!

Nä, nu har Samuel tröttnat på att sitta bredvid mig och inte göra något alls!

Hejsvejs!

Vilken kväll!

Publicerad 2011-04-15 20:01:51 i Allmänt,

Har haft en helt underbar kväll med sonen och Emil! Efter middagen åkte kritorna och ritblocket fram och där satt Samuel och var så koncentrerad på att plocka i och ur kritorna och rita lite och sen gömma kritorna mellan sidorna. Var jättemysigt att sitta och rita med honom.

Efter en stund ser vi att grannen och hans barn är ute så vi går ut till dom. Jag jagar Samuel som jagar grannpojken medans Emil hjälper till att gräva upp buskar. Sen kommer andra grannen ut och då åkte vindunken fram. Så de stod och drack lite vin medans jag och de tre barnen sprang runt på gården. Riktig svensk vår-idyll!

Blev sen lite kvällsnedvarvning med Dinosaurietåget och nu lägger Emil Samuel.

Verkligen en myspyskväll! Ser fram emot nytt fint väder imorgon och resten av påsklovet för då ska vi vara ute en himla massa!

Helgen i bilder

Publicerad 2011-04-10 20:19:59 i Allmänt,

Grönt är skönt...

Mamma, kan inte jag få din kamera?

Nähä, då går jag och pillar på radion i stället...

Utsikten från västra hamnen

Soligt och gott och Samuel myser i vagnen!

Även Emil njuter i solskenet!

Chillar i köket!

Första gången i sandlådan!

Det var väldigt kul!

Det har summasummaren varit en helt underbar helg med helt underbart väder! Nu sover Samuel och jag pustar ut i soffan och samlar krafter inför sista veckan innan påsklovet!

Måste bara berätta om Samuels första "möte" med russin idag. Efter varje russin in i munnen brast han ut i ett väldigt njutningsfullt "mmmm" och såg så nöjd ut. Tyvärr hann inte kameran fram!

Lediga lördag!

Publicerad 2011-04-03 10:29:45 i Allmänt,

Hade en helt underbar dag med min lilla gosse igår!

Först sov han till tjugo i åtta och ville sen ligga och busa en stund innan vi gick upp. Fick gjort lite här hemma, vek in tvätt, tömde diskmaskinen och Samuel satt lugnt och tittat på Dinosaurietåget under tiden. Han älskar verkligen Dinosaurietåget!



Sen begav vi oss iväg mot stan. Vädret var väl inte det allra roligaste på morgonen, men ut skulle vi ändå!

Samuel var dock något skeptisk till detta!
Detta är för övrigt Samuels nya vårjacka och vårmössa!

Vi åkte i alla fall in till stan och lunchade med Emil och sen gick vi omkring i en massa affärer och förutom den lilla stund som han sov så var Samuel på ett strålande humör hela tiden! Kan ju vara det efter hand mer och mer underbara vädret som gjorde det! Våren är verkligen här nu!

Efter vår färd på stan så åkte vi hem till Samuels mormor och morfar för att grilla! Olof var också där och pojkarna hade kul ihop som vanligt =)







Kittelbus i soffan!

Vet fortfarande inte riktigt hur man laddar upp filmer, men när jag vet det så återkommer jag!

Nu ska vi gå och klä på oss kläder och sen ut och njuta av dagens vårväder!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela