familjenengman

Mamma, pappa, Samuel och Oscar

Wohoo!

Publicerad 2012-01-31 16:56:32 i Allmänt,

Kom med i buzzador-kampanjen för LoveFilm så nu ska det hyras filmer i 60 dagar!

BF+6

Publicerad 2012-01-30 12:59:35 i Allmänt,

Ingen bebis. Inga känningar. Trött som satan och less på att vänta.

Så vet ni det!

BF+1

Publicerad 2012-01-25 11:31:26 i Allmänt,

Så har dagen D passerat och ingen bebis! Var hos bm igår och bebisen är fixerad så det är bara att vänta nu. Fick iaf överburenhetskontrollstid inbokad så jag vet att senast onsdag nästa vecka händer något iaf! Har ju hela tiden haft på känn att det blir en februari-bebis. Får se om jag får rätt eller inte!

Emil och Samuel är i Åkarp idag och hänger med Micke och Olivia så jag får vila lite ostört. Sen ikväll kommer mamma, pappa och Johan på middag. Dags att testa ytterligare ett recept från ICAs billiga veckan. Kycklinggratäng och pasta. Hoppas det blir gott!

Nu ska jag passa på att sova lite. Hejsvejs!

Samuels mage

Publicerad 2012-01-23 19:54:47 i Allmänt,

Efter att ha varit mer ner än upp nu ett tag så fick vi tid hos Lunds barnläkarmottagning idag. Resultatet då. Inte mycket. De tror fortfarande att det inte är något men denna gången gjorde de ändå något. Dels så tog de blodprov för att utesluta att det är gluten. Sen ska han dricka mild havrevälling istället för fullkornsvälling för den är mer skonsam för magen. Fick även utskrivet movicol som han ska ta en månad för att ge magen en chans att stabilisera sig. Sen även att han inte ska dricka så mycket mjölk för det kan vara stoppande. Så nu är det bara att vänta och se.

Fick ny vikt och längd på honom med - 15,7 kg och 91,5 cm. Stor kille =)

Imorgon är det f.ö. BF men som det känns nu kommer det dröja ett tag till. Får se vad BM säger imorgon!

Inga kommentarer

Publicerad 2012-01-22 21:10:46 i Allmänt,

Vet för övrigt inte varför man ej kan kommentera mina inlägg längre. Gör alla uppdateringar över mobilen och har markerat att det ska vara kommenterbart inlägg men ändå funkar det inte. Ska undersöka det närmare!

Snö och vattenpölar!

Publicerad 2012-01-22 21:05:25 i Allmänt,

Rätt som det var idag så började det snöa rätt mycket. Kul tänkte jag för det är ju Samuels första mer medvetna snö. Hämtade honom för att titta ut och han tyckte det var väldigt spännande!

Efter att ha gått ner där nere och fått på alla ytterkläder för att gå ut och bevittna detta vita magiska hade det ju naturligtvis slutat snöa. Blev dock en promenad med lite hopp i vattenpölar till Samuels förtjusning!

Dag 2

Publicerad 2012-01-17 19:41:36 i Allmänt,

Jaha. Dag 2 av föräldraledigheten och vad har jag gjort idag? Jo, bm-besök på morgonen. Allt var bra även om hon fick jobba lite för att hitta bra hjärtljud. Lill*n där inne ville inte ligga still och var lite uppvarvad. Men som sagt, allt var bra. Sista besöket där blir nästa tisdag och sen skickas jag vidare till kk veckan efter det för överburenhetskontroll om bebisen inte tittat ut än.

Sen har jag inte gjort många knop. Legat i soffan och vilat fram till Samuel skulle hämtas. Sen hem och leka lite och laga mat. Testade ett recept från ICAs billiga veckan som var väldigt gott! Torsk med frasigt täcke, kokt potatis, kall citronsås och harricot verts. Snaskigt!

Nu lägger Emil Samuel och sen blir det väl fortsatt slappande i soffan.

En bild innan vi slutar sen är det hejsvejs!

Nytt smartson-test!

Publicerad 2012-01-16 19:08:15 i Allmänt,

Fick häromveckan hem mail från smartson om att jag blivit antagen till deras test av Ekströms kylda desserter och igår var det äntligen dags att testa en! Eftersom vi nu ett tag haft en brännare hemma som vi inte testat än så föll valet naturligt på creme bruléen. Vad tyckte vi då? Gott! Tyvärr var formarna vi hade lite för små så det blev lite att slänga. Men det var gott. Lagom för 4 personer som efterrätt efter en lite mastigare middag (även om vi lyckades klämma vars två igår *s*). Tyvärr lite väl dyrt att köpa så jag tror inte vi kommer testa igen. Men som sagt, gott!

Vill du också bli testpilot eller läsa mer om Ekströms kylda desserter? Kolla in länken här då!

http://smartsontestpilot.se/ekstroms-desserter/bli-testpilot/

Föräldraledig!

Publicerad 2012-01-16 09:39:20 i Allmänt,

Nu är den här, föräldraledigheten alltså, och den firar vi med att bli förkylda =/

8 dagar kvar till BF! Tar gärna denna veckan till att vila men sen så... Det är bara att komma ut då!

Nu sitter jag mest och väntar på att Anna och pojkarna ska komma. Vi ska in till stan och jag ska passa pojkarna när hon är hos sjukgymnasten. Kul!

Jag lovar!

Publicerad 2012-01-13 13:33:37 i Allmänt,

Jag uppdaterade bloggen igår... Med både bild och text! Jag lovar! Men av någon anledning så har det inte publicerats... Hmm... Mycket märkligt!

Gör ett nytt försök med bilderna iaf...

image description

image description

image description

Dåligt med uppdateringar

Publicerad 2012-01-12 12:12:35 i Allmänt,

Jul- och nyårshelgen är förbi och lite dåligt samvete har jag allt för den totala frånvaron av uppdateringar. Jobbar sista dagen imorgon och sen är det vila som gäller till vilden i magen bestämmer sig för att titta ut. Men mina intentioner är att göra en massa blogg-uppdateringar i helgen.

Fram tills dess får ni nöja er med några bilder på världens sötaste pojke!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela